جربتى ياستى الأرز باللبن وفيه باكو ايس كريم بالفانيليا شوفى يأختى الطريقة :
2كوب متوسط أرز ونسلقهم فى خمس كوب ماء ولما تلاقى الأرز دخل فى الأستواء نضع عليهم كيلو و نصف
لبن ثم نقلبهم حتى تجدى أن الأرز لف معاكى شوية ثم نضع باكو أيس كريم بالفانيليا ونقلبهم ثم نضع النشا (ودة
عبارة عن 2ملعقة كبيرة نشا فى شوية لبن بارد وتذوبيه ) وعلى فكرة لازم توطى البوتاجاز عند وضع النشا
علشان ميقلعكش معاكى وتفضلى تقلبى الى أن يلف معاكى ويتقل وتطفئ عليه ثم تضعى عليه ماء ورد (يعنى
ممكن نقطتين ومتكتريش علشان مييبقاش مر ) .نسيت أقولك أن السكر تضعيه بعد النشا بعد مايثقل معاكى
وتقلبيه ثم تطفئ عليه وتضعى ماء الورد . وبالهنا والشفا وادعولى