انا عملت النهارده الطاجن ده وطلع ايه تحححححححفه ويلا بينا نعملوا مع بعض
المقادير :- نصف كيلو لحمه - ربع كيلو لسان عصفور (كوب ونصف متوسط)- كوب عصير طماطم -ملح فلفل
بهارات حبهان-ملعقه سمنه- 2 بيضه .
الطريقه :- قطعى البصل وادعكيه بالملح والفلفل والبهارات والحبهان وضيفى اللحمه وبعد كده ضعى كوب
الطماطم ومعلقه السمنه وسيبيه على النار الهاديه لحد لما يتسبك ويشرب الطماطم ابدئى فى اضافه
1 كوب ماء لحد ما تستوى اللحمه ولما تستوى , حمرى لسان العصفور واضيفيه للخليط (اللحمه)
وزودى مياه مناسبه وسيبيه على النار ياخذ غلوه ثم ادخليه فى الفرن لمده نصف ساعه او على حسب
فرنك وطلعيه وكلى وادعيلى وبالهنا والشفا