هاتى ياستى الأتى :-
نصف كيلو شاورما فراخ وتضعى عليهم نصف كوب زبادى أو خمس ملاعق مسترده ونصف زجاجه كاتشب
وملح وفلفل وجمزبيل وبهارات ونحطها فى الثلاجه ميش أقل من ساعه .
نحضر حله ونخرط بصله كبيره شرائح رفيعه ونخرط كمان فلفل حريف قرن أو أثنين ونولع النار ونقلبهم من
غير مانحط زيت أو سمن لحد مايدبلوا شويه ثم نضع الفراخ اللى فى الثلاجه عليهم ونقلبهم ثم نتكها شويه وبرضه
ميش هانحط زيت أو سمن وعلى فكره الفراخ مابتخدش سوا كتير وبعدين هاتتشرب بالتتبيله بتاعتها وبعد شويه
نطفىء عليها ونحضر الرغيف ونضع فى كل نصف رغيف ملعقه مايونيز ثم نضع الشاورما .
وبالهنا والشفا وسمعونى دعوه حلوه